tiistai 13. syyskuuta 2011

Säästä ja vähän muustakin

Aurinko paistaa ja lämpöä riittää mutta tuulee aika runsaasti. Sää täällä on ollu aika oikukas, pari kunnon ukkosmyrskyäkin on tähän väliin kerinny. Koko edellisen viikon oli taivas pilvessä ja vettä tuli vähän väliä. Sadetakki on must, mutta kun sellaista ei tahdo millään löytää! The hunt continues…

Luennotkin alko tänään. Molemmat kurssit, Introduction to Celtic ja Shakespeare’s World vaikuttaa tosi mielenkiintosilta… ja työläiltä! Molemmat on 7,5 pisteen kursseja, joten vapaa-aikaa ei sitten paljon jää. Introduction to Celtic –kurssilla on kaksi tenttiä, nk. mid-term test ja end of term exam. Molemmat tentit vaikuttaa lopulliseen arvosanaan. Shakespeare’s World –kurssilla pitää kirjoittaa essee (jonka pituus on vielä tuntematon) ja tehdä take-home exam, joka tarkottaa, että tentin kysymyksiin vastataan kotona kirjan kanssa ja lähteet pitää merkitä oikein. Jos ei niin tee, voi arvosana jäädä saamatta. Niin kuin sanottu, työtä riittää, ja tässä on vasta ensimmäinen jakso. Saas nähä mitä toinen tuo tullessaan marraskuussa.

Huomenna on vuorossa kierros kirjastossa. Mua kiinnostaa lähinnä kirjaston kopiointi/tulostusmahdollisuudet, ja paljonko sellainen mahtaa maksaa. No, sen näkee sitten.

Ei kommentteja: